Welkom by Divano & Divani DUE - Alles op het gebied van luxe Meubels en Accessoires.

Geef uw interieur de Signatuur van Divano & Divani DUE

Slaapkamercollectie

Divano & Divani DUE gaat samenwerkingen aan met diverse partners.
Hieronder een viertal merken in de spotlight.
Christian Fischbacher

Christian Fischbacher

Het verhaal

– Sinds de oprichting in het jaar 1803 is het Zwitserse familiebedrijf Christian Fischbacher een bekende naam in de textielindustrie. De interieurstoffen, tapijten, beddengoed en woonaccessoires zijn gemaakt voor luxueuze interieurs met een eigen persoonlijkheid.

– Elk jaar komt het ontwerpteam van Christian Fischbacher met vernieuwde ontwerpen en materialen. Hoewel, een aantal dingen zijn twee eeuwen bewaard gebleven en dat is de Zwitserse kwaliteit die tijdens de productie bewaakt wordt. De collectie bestaat uit stoffen, karpetten, accessoires en prachtig beddengoed.

– Dit karpet de LINARES uit de Christian Fischbacher collectie is een voorbeeld van harmonie en balans ontstaan uit een rivierbedding. De karpetten uit de veelzijdige collectie, zijn in meerdere tinten en afmetingen leverbaar.

Abyss & Habidecor

Abyss & Habidecor

Het verhaal

– De oorsprong van Abyss & Habidecor ligt in het hart van groen, in het noorden van Portugal.

Met meer dan 40 jaar ervaring zetten Abyss & Habidecor de norm in de productie van hoogwaardig luxe badlinnen. Deze zijn gemaakt van het zachtste Egyptische katoen uit Gizeh.

– De batmatten uit de collectie van Abyss & Habidecor zijn van pure klasse. Er is keuze uit 80 soorten en kleuren. Tevens is het mogelijk een badmat te personaliseren met uw persoonlijke tekst of initialen.

– In de showroom van Divano & Divani DUE kunt u de kwaliteit voelen van het Egyptisch katoen en een keuzen maken uit de uitgebreide collectie aan kleuren en patronen.

Versace Home

Versace Home

Het verhaal

– Versace Home is al 35 jaar een meesterlijke samensmelting van modern design en klassieke motieven. Deze Italiaanse finesse is nu ook verkrijgbaar in prachtige items voor in de bad en slaapkamer.

– Creëer een luxe badkamer beleving met de accessoires van Versace Home. Combineer decoratieve items met de iconische badjassen en ultrazachte handdoeken.

– Ontdek het brede assortiment aan slaapkamer meubelen en accessoires. Het bedlinnen en de kussens met de iconische Medusa. Draag letterlijk het merk Versace met de van hoge kwaliteit slippers en badjassen.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.