Welkom by Divano & Divani DUE - Alles op het gebied van luxe Meubels en Accessoires.

Geef uw interieur de Signatuur van Divano & Divani DUE

Woonkamercollectie

Divano & Divani DUE gaat samenwerkingen aan met diverse partners.
Hieronder een viertal merken in de spotlight.
Dall' agnese

Dall' agnese

Het verhaal

– Het Italiaanse bedrijf Dall’agnese dateert zijn geschiedenis vanaf het jaar 1948. Het merk staat voor kwaliteit, charme en schoonheid, haar individuele stijl en tijdloze glamour.

– U bent vrij in de keuze voor materialen, afmetingen en kleuren. Matte en glanzende lakken, harsen effect, hout en nieuwe lakken. Ruimtes ingericht met deze systeem zijn modern en functioneel. De mogelijkheid om de verschillende afwerkingen te combineren, maakt van elke compositie een unieke mix van materialen.

– Het unieke ontwerpelement voor de eetkamer of de woonkamer. Het dressoir is gemaakt van twee of meer deuren, geleverd met open planken of laden, afhankelijk van het doel. Het kan worden gelakt of verkrijgbaar in houtafwerking, gedecoreerd met glastegels of uitgesneden in het oppervlak om golvende en harmonieuze lijnen te vormen.

– Eettafel tevens te verkrijgen als salontafel. Het onderstel is metaal en het blad is verkrijgbaar in glas, hout, glanzend of mat, mooi ook in de nieuwe geknoopte eiken afwerking, warmte behandeld eiken en harseffect.

Alf Italia

Alf Italia

Het verhaal

– Sinds het begin van de jaren zestig breidt Alf zich uit dankzij het succes van de vaardigheid in het ontwerpen en vervaardigen van slaapkamermeubilair.

Vandaag de dag kunt u ook voor woonruimtemeubilair terecht bij Alf Italia.

– De collectie kasten van Alf Italia bestaat uit wandkasten, dressoirs en roomdividers. De ‘black velvet’ uitvoering in combinatie met glas geeft glamour aan dit tijdloze ontwerp.

– Eettafel uit de Heritage collectie. Tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Optioneel een deel van 50 cm om de tafel verlengen.

– De slaapkamer collectie bestaat uit een bed, nachtkastjes, kledingkast, dressoir, spiegel en kaptafel. Allemaal uitgevoerd in de kwaliteit die u mag verwachten van Alf Italia.

Rossini

Rossini

Het verhaal

– Ambacht en vakmanschap zijn twee aspecten die terug te vinden zijn in de meubelen van Rossini.

Elke Rossini Sofa is uniek, handgemaakt door Italiaanse ambachtslieden, van het snijden van leer tot het naaien en stofferen, de precisie en de zorg voor de details is zonder compromis, de perfecte sintesys van de Italiaanse luxe.

– In de showroom van Divano & Divani DUE treft u een brede collectie Rossini sofa’s. In de afbeelding ziet u de Living sofa. Meerdere afmetingen zijn mogelijk waaronder de hoekopstelling.

– De Bubble fauteuil is niet alleen een plaatje om te zien, maar ook erg comfortabel. Het gebruiksgemak wordt vergroot door de draaivoet. Ook bij deze fauteuil is het mogelijk de stiksels in een contrastkleur uit te voeren.

Eric Kuster

Eric Kuster

Het verhaal

– De Nederlandse top binnenhuisarchitect Eric Kuster heeft een eigen label. De stijl Metropolitan Luxury kenmerkt zich als Klassiek en hedendaags, Europees en Internationaal. Prikkel de zintuigen met meubelen, accessoires en stoffering.

– Sinds 2005 heeft Eric Kuster een eigen meubelcollectie. Sofa’s en fauteuils, tafels en eetkamerstoelen, accessoires en ook bedden behoren tot de collectie. Alle items voldoen aan het statement van de ontwerper; comfort als belangrijkste kwaliteit en de hoogwaardige stoffering.

– Een mooie aanvulling op de bestaande stofferingscollectie van Divano & Divani DUE is de rijke stoffen en kleuren collectie van Eric Kuster. Maak de style compleet en vul uw interieur aan met de mooiste materialen.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.