Welkom by Divano & Divani DUE - Alles op het gebied van luxe Meubels en Accessoires.

Geef uw interieur de Signatuur van Divano & Divani DUE

Serviescollectie

Divano & Divani DUE is trots dealer van 3 Rosenthal collecties.
Versace Home – Rosenthal – Sambonet
Versace Home

Versace Home

Het verhaal

– Versace en Rosenthal worden beide erkend als merken die synoniem staan ​​voor uitmuntendheid en hoge kwaliteit. Rosenthal heeft een internationale reputatie voor het verenigen van traditie en innovatie, terwijl Versace zijn eigen wereldberoemde, glamoureuze en luxueuze stijl heeft.

Samen hebben ze elegante, verfijnde en spannende servies- en cadeaucollecties ontwikkeld. De collectie is geïnspireerd op verschillende historische perioden en culturen.

– Het servies van Versace speelt met de tijd en bestaat uit kenmerkende stijlen. De sets van de Rosenthal meets Versace-collectie transformeren de eettafel in een kaart van een fantasierijke reis.

– Het glaswerk van de Versace-collectie verhoogt het plezier van samen tafelen. De collectie is eigenzinnig, hard en toch kwetsbaar, transparant en toch reflecterend. De mystiek van het materiaal is een passende match met het merk Versace.

– De extravagante combinatie van onderscheidende vormen, decors en de uitzonderlijke kwaliteit van het vakmanschap, maken de vazen, schalen, kandelaars en fotolijsten tot objecten. Allemaal uit dezelfde fantasierijke koker.

Rosenthal

Rosenthal

Het verhaal

– Rosenthal GmbH is een van de meest traditionele en toch modernste merkproducenten in Duitsland. Meer dan 135 jaar geleden opgericht, ontwikkelt Rosenthal vandaag de dag porseleinproducten en interieurcollecties voor zowel eindgebruikers als professionals.

De producten hebben het uitzonderlijke ontwerp, de functie, de kwaliteit en de fabricagenormen die u mag verwachten van producten die in Duitsland zijn gemaakt. Innovatie en creativiteit zijn twee belangrijke pilaren binnen het merk.

– De Rosenthal Dining-sets zijn de maatstaf voor elke stijlvolle tafel en elk interieur. Gevormd door een verfijnde designtraditie en niet vatbaar voor alle snelle trends, zijn ze zowel de uitdrukking van een autonome levensstijl als een sterke basis voor het uitdragen van uw individuele tafelideeën.

– De evenwichtige proporties, strakke lijnen en verfijnde nuances zijn tekenend voor de glaswerk collectie van Rosenthal.

– De vazen collectie van Rosenthal word uitgebracht in de materialen porselein en glas. Een groot deel van de collectie is verkrijgbaar in de standaardmaten en in miniatuurversie.

Sambonet

Sambonet

Het verhaal

– Sambonet is Italiaans design en levert uitstekende kwaliteit sinds 1856. Het bestek en kookgerei voor de goed gedekte tafel. Rosenthal is sinds 2009 de samenwerking met Sambonet aangegaan.

– De bestek collectie van Sambonet laat u de keuze van modern tot klassiek. Ook in kleurkeuze word u niet beperkt. Of het nu gaat om de visuele aantrekkingskracht, het gevoel van de handgrepen en perfect gladde oppervlakken, of de snij-efficiëntie van de messen, Sambonet wordt onmisbaar voor uw culinaire genoegens.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.