Welkom by Divano & Divani DUE - Alles op het gebied van luxe Meubels en Accessoires.

Divano & Divani DUE

Wonen is genieten

“Ik wilde iets heel speciaals neerzetten”, vertelt eigenaar Elly Scheepbouwer over de start van Divano & Divani DUE. “Een interieurzaak die je niet op elke hoek van de straat vindt en met een collectieaanbod op het hoogste niveau. En dat hebben we naar mijn idee de afgelopen jaren weten op te bouwen”.

Elly en haar team van medewerkers reizen voor dat niveau de hele wereld over, op zoek naar speciale artikelen om de collectie te vervolmaken. In de betrekkelijk korte tijd van haar bestaan wist de interieurzaak dan ook een grote naam op te bouwen bij een veeleisend publiek. Vaak “self made” mensen die het lef hebben om het hoofd boven het Nederlandse maaiveld uit te steken. Uit alle hoeken van het land, maar ook ver over de landsgrenzen weten deze mensen Divano & Divani  DUE te vinden.

“Mensen die onze collectie en stijl begrijpen, voelen zich hier meteen thuis”, verteld Elly. En dat is ook niet vreemd. Elly is een bijzonder sympathieke gastvrouw en heeft een uitgesproken visie op wonen. “Wonen is genieten”, zegt Elly. Het belangrijkste aan een inrichting is namelijk dat ze past bij de mensen die er in wonen en dat de bewoners genieten van een huiselijke omgeving. Een inrichting moet persoonlijk zijn. Die mogelijkheden voor het maken van een goede combinatie van exclusieve stijlen en aandacht in de vorm van uitgebreid persoonlijk advies vindt de klant terug in deze showroom.

Contact opnemen

We staan u graag te woord

Voor adresgegevens, vragen en opmerkingen verwijzen we u door naar onze contactpagina:

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.